Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XIII. kongresszusa

  Kedves Kollégák!


  Szeptember 9-10-én Siófokon kerül megrendezésre a tavalyról elhalasztott Residence Balaton Conference Hotelben a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XIII. kongresszusa.

   

  A konferencia helyszíne: Residence Balaton Conference Hotel

   

  Címe: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

   

  A nagy érdeklődésre való tekintettel a kongresszus HIBRID módon, online és személyes jelenléttel ötvözve kerül megrendezésre.

   

  Személyes jelenléthez kapcsolódó jelentkezéseket már nem tudunk fogadni, a létszám betelt.

   

  Az online részvételre való regisztrációhoz kérem kattintson ide.

   

  Az online regisztráció tartalmazza a 1 fő akkreditációját és online részvételét a tudományos programon, letölthető programfüzetet. Az online részvétel Zoomon keresztül fog történni.

   

  A KONGRESSZUS FŐ TÉMAKÖREI:

  • Inszomnia
  • Cirkadián alvászavarok, foglalkozásegészségügyi vonatkozások
  • Narkolepszia
  • OSAS: egy diagnózis – több betegség? (a fenotípusok jelentősége)
  • COVID-19 és alvászavarok
  • Gyermekgyógyászati szekció


  Meghívott előadó: Karel Šonka (Károly Egyetem, Prága): A narkolepszia legfontosabb tudnivalói


  A részletes tudományos programhoz kérem kattintson ide.

   

  További információkért kérem kattintson ide.

   

  AKKREDITÁCIÓ:

  Orvosoknak minősített, szakma szerinti 22 pont, a szakdolgozóknak 12 pont.

  (belgyógyászat, csecsemő-gyermekgyógyászat, egészségbiztosítás, foglalkozás-orvostan, foglalkozásegészségügy, fül-orr-gégegyógyászat, háziorvostan, kardiológia, klinikai neurofiziológia, neurológia, pszichiátria, tüdőgyógyászat)

  A fentiek mellett immár hagyománynak tekinthető, hogy a klinikum művelői mellett a hazai alváskutatás jeles képviselői is bemutatkoznak kongresszusunkon.  
   
  A szakmai programok mellett a társasági események is további lehetőséget biztosítanak a kötetlen beszélgetésekre, szakmai tapasztalatcserére.  

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  A kongresszus szervezői:

   

  Dr. habil. Faludi Béla Ph.D.

  Elnök, Alvástársaság

  egyetemi docens

  Neurológiai Klinika, PTE KK, Pécs

  Dr. habil. Szakács Zoltán Ph.D.

  Főtitkár, Alvástársaság

  osztályvezető főorvos

  Neurológiai Osztály, Honvédkórház, Budapest

   

  Rendezvény kezdete: 2022.09.09.
  Rendezvény vége: 2022.09.10.
  Helyszín: Siófok, Residence Balaton Conference Hotel

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MGYT-HGYE Házi Gyermekorvosi Szekciójának taggyűlése

  Kedves Kolléga!

   

  Az MGYT-HGYE Házi Gyermekorvosi Szekciója következő taggyűlését 2022. szeptember 10-én, 16 órai kezdettel tartja a Club Tihanyban, a HGYE Őszi Konferenciájához csatlakozva.

   

  A Házi Gyermekorvosi Szekció, a magyar alapellátó gyermekorvosok tudományos szakmai műhelye, 2015-ben alakult. Célja az igényes, nemzetközi mértékkel mérve is magas színvonalú, bizonyítékokra alapozott, ugyanakkor szociálisan érzékeny, a közösségi orvoslás és a szociálpediátria szempontjait figyelembe vevő alapellátó gyermekgyógyászat és prevenciós gyermekellátás megőrzése, és folyamatos szakmai fejlesztése. Ez egyben a házi gyermekorvoslás, mint a klinikai gyermekgyógyászat és a családorvoslás egyes jellemző tartalmait egyesítő önálló tudományos diszciplína szakmai identitásának erősítését, ügyének előre mozdítását is szolgálja.

   

  A Szekció tagja lehet minden gyermekorvos, aki az MGYT vagy a HGYE tagja és a szekció céljaival egyetért, ezek megvalósulása érdekében annak tevékenységében és rendezvényein részt kíván venni. A tagság ingyenes, azonban nem automatikus, regisztrációhoz kötött.

   

  A szeptemberi taggyűlés tervezett három fő napirendi témája a Szekció vezetőségének megújítása, az Alapító Nyilatkozat módosítására érkező javaslatok megtárgyalása és egy nyílt eszmecsere, vita („brain storming”) a Szekció jövőbeli szerepéről, tervezett tevékenységéről.

   

  A Szekció leköszönő vezetősége nevében arra kérünk, hogy az alábbi űrlap kitöltésével legkésőbb augusztus 31-ig légy kedves megerősíteni, hogy meg kívánod-e újítani tagságodat a Szekcióban, illetve, amennyiben még nem vagy a Szekció tagja, neved és elérhetőséged megadásával szintén ezen az űrlapon regisztrálhatsz.

   

  A szeptemberi tisztújító taggyűlésen a Szekció hét tagú vezetőséget választ. A választás előzetes jelölés alapján titkos szavazással történik. A Szekció regisztrált tagjai közül bárki bárkit jelölhet, a jelöléseket a felkért Jelölő Bizottsághoz kell eljuttatni. A Jelölő Bizottság elérhetőségét, ahová a jelölni kívánt személyek nevét kell beküldeni, szeptember elején megküldjük a Szekció augusztus 31-ig regisztrált tagjai részére.

   

  Szeretettel várjuk a Szekció minden új vagy régi, most csatlakozó, vagy ezt most újra megerősítő tagját, hogy tartson velünk, és vegyen részt Tihanyban a szeptemberi taggyűlésen!

   

  A regisztrációhoz szükséges űrlapot az alábbi linkre kattinta éritek el:

  https://forms.gle/MiHo4ywEnp4H9kRo6

   

  Az MGYT-HGYE Házi Gyermekorvosi Szekciója vezetőségének nevében:

   

  Dr. Kovács Ákos elnök - Dr. Bogdányi Katalin titkár

  Időpont: 2022.09.10.
  Helyszín: Tihany, Club Tihany

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MGYT 2022. évi Nagygyűlése

  Kedves Kolléganők, Kollégák, Kongresszusi Résztvevők! 2022-ben – más időszámítás szerint a COVID pandémia 3. évében – kezdünk reménykedni, hogy kicsit jobban megjósolható lesz, milyenek lesznek a lehetőségeink találkozásokra, tudományos események megtartására. Mi mindenesetre renénykedünk, hogy 2022. szeptemberében személyesen is találkozni tudunk veletek és jó hangulatban el tudunk tölteni 3 napot együtt! Terveink szerint a kongresszusnak két kiemelt témája lesz:

  • Határterületek
  • Közös betegeink

   

  A határterületek témában szeretnénk egy kicsit kiszélesíteni a Gyermekgyógyászat kereteit és meghívni a betegeinkért velünk együtt dolgozó szakterületek (pld.: Bőrgyógyászat, Szemészet, Fül –Orr-Gégészet, Neuroradiológia) szakembereknek, akik segítsége nélkül akár a diagnosztika, akár a terápia területén gyakran nehéz helyzetben lennénk. A közös betegünk témában egy, a városban és a régióban már kipróbált beteg vagy betegcsoport bemutatási formát szeretnénk bevezetni: olyan érdekes esetek ismertetését várjuk, ahol jól szemléltethető az ellátás szintjeinek a feladata és egymásrautaltsága. Úgy gondoljuk, hogy ez a COVID miatti lezárások és távolságtartás miatt különösen aktuális most. Az előadások során a beteg első jelentkezésétől a jelenlegi gondozásig az alapellátó/iskolaorvos, a kórházi orvos és/vagy a centrum orvosa is szerepelhet. „Szintenként” 4 percben, tehát két előadó esetén 8, 3 ismertető esetén 12 percben lehet bemutatni egy-egy esetet. Hagyományainkhoz híven idén is szeretnénk meghívni Nagygyűlésünkre a határon túl dolgozó gyermekgyógyász kollégákat is, amelynek szomorú aktualitást ad a jelenlegi háborús krízis is. Ilyen értelemben a Határterületek és a Közös betegeink téma is második értelmezést nyerhet és határokon átnyúló betegellátással kapcsolatos előadásokat is örömmel várunk! További, mostanában és mindig aktuális témáink:

  • Új terápiás és diagnosztikai eljárások
  • Telemedicina
  • Gyermekgyógyászati alapkutatások
  • Preventív gyermekgyógyászat
  • Covid-19 és gyermekgyógyászat
  • Szabad előadások a Gyermekgyógyászat és szubspecialitásai területéről

   

  Bízunk benne, hogy a tudományos program mellett módunk lesz végre ismét kötetlen beszélgetésekre, személyes találkozókra is, ezért egy nagyobb területű teraszt is ki fogunk alakítani a kongresszusi előadók mellett. Töltsünk együtt 3 napot a hírös városban, „Hol hazánk egyik legelső Vára, ősz Partiscum álla - Hol Zalán első futása Győzedelmi halmot ása”! A szervezésben segítő munkatársaink nevében is szeretettel várunk minden kedves kollégát Katona József és Kodály Zoltán városába! Üdvözlettel: Gárdos László, az MGYT elnöke - Tálosi Gyula, a szervezőbizottság vezetője

  A kongresszus időpontja: 2022. szeptember 15-17.

  A kongresszus helyszíne: Four Points by Sheraton (6000 Kecskemét, Izsáki út 6.)

  Fontosabb határidők:
  2022. július 25.
  2022. július 10.
  2022. július 3-ig meghosszabbítva.
  2022. július 15.

  További részletek, online regisztráció és absztraktbejelentés ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2022.09.15.
  Rendezvény vége: 2022.09.17.
  Helyszín: 6000 Kecskemét, Izsáki út 6., Four Points by Sheraton
  A rendezvény Web oldala: https://www.doki.net/tarsasag/gyermekorvostarsasag/info.aspx?sp=64&web_id={web_id}

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)6. Gyermeksürgősségi Kongresszus

  Kedves Kollégák!

   

  Az elmúlt két évünk folyamatos változások, átalakulások mellett zajlott. Amikor leírjuk azt az unalomig ismételt mondatot, hogy a COVID átalakította mindenki életét abban az is benne van, hogy hosszú ideig csak online képzéseket, kongresszusokat, szakmai találkozókat tarthattunk. Szerencsére a tavaly őszi Gyermeksürgősségi Kongresszus éppen egy olyan időszakban került megrendezésre Debrecenben, amikor valós, fizikai jelenléttel lehetett rendezvényeket lebonyolítani. Mindnyájan éreztük, hogy erre mekkora szükség van. Mintha jobban is örültünk volna a találkozásoknak, mintha jobban is értékeltük volna egymás szakmai munkáját, mint korábban.

   

  Idén arra készülünk, hogy ismét személyes jelenlétű kongresszust tartunk. A nagyszerű debreceni eseményen a Bókay Gyermekklinika kapta meg a lehetőséget, hogy a 2022-es évben a 6. Gyermeksürgősségi Kongresszust megszervezze. Megtisztelő, hogy mi lehetünk a szervezői ennek az eddig nagyon sikeres, egyre nagyobb érdeklődésre számot tartó kongresszusnak. Érezzük a feladat kihívásait, emiatt nagy energiákkal láttunk neki a szervezésnek.

   

  A kongresszust 2022. szeptember 22-24. között rendezzük meg, a helyszín a Thermal Hotel Visegrád lesz. Bízunk benne, hogy mind az időpont, mind a helyszínválasztás megfelelő lesz a kollégáknak.

   

  A fókusztémák kiválasztásánál figyelembe vettük az eddigi kongresszusokat, az aktuális trendeket. Így esett a választás a hepatológiai sürgősségre, az anyagcsere helyzetekre, az infektológia kérdéseire és a neonatológiai ellátásra. Természetesen lesz szó a COVID-ról és tervezzük, hogy a sürgősség, betegellátás humán faktoraival is foglalkozunk. A tudományos bizottság vár minden prezentációt, ami a gyermeksürgősség témakörébe illeszkedik. Mindenkit arra buzdítunk, hogy bátran álljon ki mondanivalójával, eredményeivel. Szeretnénk ugyanakkor, ha magas színvonalú, jól felépített prezentációkat hallana a közönség, ez közös feladatunk. A gyakorlati tudás elmélyítésére újdonságként egy egész napos képzést szervezünk a kongresszus elejére. Ez jó ráhangolódás is lesz a következő két elméletibb napra. Ezen a napon lesz a nappali társasági programok zöme is. Mindenkit arra buzdítunk, hogy használja ki a szakmai és pihenési lehetőségeket és érkezzen csütörtök délelőtt, megéri!

   

  Célunk, hogy rendezvényünk ökológiai szempontból is előremutató legyen, a lehető legkisebb környezeti terheléssel. Emiatt több ponton el fogunk térni az eddig megszokott kongresszusi szokásoktól. Kérjük, legyetek/legyenek ebben partnerek. Jelezni fogjuk mivel lehet csökkenteni vagy inkább nem növelni a környezeti terhelést.

   

  Minden kongresszus egyik legfontosabb célja, hogy a szakmai célokon túl közösséget is formáljon a résztvevőkből. A gyermeksürgősségben dolgozók többször bizonyították, hogy egy dinamikus, egymásra nyitott, elfogadó és kedélyes közösség. Erre mi, a szervezők nagyon számítunk és reméljük sikerül a társasági programokkal is fesztelen, vidám és a mentális feltöltődést segítő élményeket közvetítenünk.

   

  Reméljük, felkeltettük az érdeklődést és szeptemberben találkozunk. Addig is kövessétek/kövessék a 6. Gyermeksürgősségi Kongresszus Facebook és Instagram oldalát, itt rendszeresen hírt adunk a szervezésről, információkkal segítjük az érdeklődőket és platformot biztosítunk a formálódó kongresszusi közösség számára is.


  További részletek a Kongresszus weboldalán: https://gys2022.ementin.hu

  Baráti üdvözlettel a Bókay Gyermekklinika szervező csapata nevében

   

  prof. Dr. Szabó Attila                                                      Dr. Krivácsy Péter

  Rendezvény kezdete: 2022.09.22.
  Rendezvény vége: 2022.09.24.
  Helyszín: Visegrád, Thermal Hotel Visegrád
  A rendezvény Web oldala: https://gys2022.ementin.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Klinikai immunológia és allergológia II. rész (klinikum) - Szakképzési tanfolyam

  Szakképzési tanfolyam SE-TK/2022.II/00351 Akkreditációs pontérték: 50 pont Jelentkezési határidő: 2022.10.02. További részletek és jelentkezés az Oftex portálon

  Rendezvény kezdete: 2022.10.03.
  Rendezvény vége: 2022.10.14.
  Helyszín: 1023 Budapest, Frankel Leó út 25-29., OMINT-ORFI Lukács épület, fszt. Közösségi központ

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Klinikai immunológia és allergológia II. rész (klinikum) - Szabadon választható továbbképzés

  Szabadon választható továbbképzés SE-TK/2022.II/00353 Akkreditációs pontérték: 50 pont Jelentkezési határidő: 2022.10.02. További részletek és jelentkezés az Oftex portálon

  Rendezvény kezdete: 2022.10.03.
  Rendezvény vége: 2022.10.14.
  Helyszín: 1023 Budapest, Frankel Leó út 25-29., OMINT-ORFI Lukács épület, fszt. Közösségi központ

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Klinikai immunológia és allergológia II. rész (klinikum) - Kötelező szinten tartó továbbképzés

  Kötelező szinten tartó továbbképzés
  SE-TK/2022.II/00352

  Akkreditációs pontérték: 50 pont

  Jelentkezési határidő: 2022.10.02.

  További részletek és jelentkezés az Oftex portálon

  Rendezvény kezdete: 2022.10.03.
  Rendezvény vége: 2022.10.14.
  Szervező: Csonkáné Czibolya Éva
  Tel: +36 20 2277106
  Helyszín: 1023 Budapest, Frankel Leó út 25-29., OMINT-ORFI Lukács épület, fszt. Közösségi központ

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2022. évi Kongresszusa

  A Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2022. évi Kongresszusa október 6-7. között Debrecenben, az Aquaticum Hotelben kerül megrendezésre, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Gyermekgyógyászati Klinika szervezésében.

   

  A kongresszus fő témái:
  Krónikus veseelégtelenség
  Referátumok: Koraszülöttség, IUGR és CKD, Obesitas CKD, CAKUT CKD,
  Gyermekkori hypertonia CKD, CKD gyermekek életminősége)
  Nefrogenetika
  Gyermekurológia, gyermekradiológia
  Gyermekkori vesetranszplantáció
  Alapkutatás, transzlációs medicina a gyermeknefrológiában
  CRRT "workshop"

   

  További részletes információk a rendezvény weboldalán: https://gyermeknephro.clubservice-event.hu/

   

  A Szervező Bizottság nevében:
  Dr. Szabó Tamás
  GYNE titkár

   

  Kongresszusszervező iroda:
  Club Service Kft.
  E mail: gynephro2022@clubservice.hu

  Rendezvény kezdete: 2022.10.06.
  Rendezvény vége: 2022.10.07.
  Helyszín: Debrecen, Aquaticum Hotel

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)XXVIII. Pannon Endokrin Club Hétvége

  Kedves Kollégák!

  Tisztelettel és szeretettel hívjuk Önöket a dunántúli endokrinológusok hagyományos összejövetelére, a Pannon Endokrin Club Hétvége soron következő rendezvényére. A XXVIII. PECH 2022-ben Székesfehérváron, a Hotel Magyar Királyban kerül megrendezésre.

  A konferencia időpontja: 2022. október 7-8.

  A konferencia helyszíne: Hotel Magyar Király

  Címe: Székesfehérvár, Fő utca 10., 8000

  A program megtekinthető ide kattintva

  Regisztrációhoz és szállásfoglaláshoz kérem kattintson ide.

  További információkért kérem kattintson ide.

   A KONGRESSZUS FŐ TÉMAKÖREI: 

  • Kérdőjelek az endokrinológiában, diabetológiában
  • Mikrobiom
  • Nők endokrinológiai betegségei, állapotai
  • Mellékpajzsmirigy betegségek
  • Primer aldosteronismus
  • MODY
  • Esetmegbeszélések

  AKKREDITÁCIÓ:

  Orvosoknak minősített, szakma szerinti 12 pont, szakdolgozóknak 8 pont.

  (belgyógyászat, csecsemő-gyermekgyógyászat, diabetológus, egészségbiztosítás, endokrinológia és anyagcsere-betegségek, foglalkozásegészségügy, háziorvostan, szülészet-nőgyógyászat)

  Tudományos programunkban szándékunk szerint érdekfeszítő témákat érintünk majd, és esetismertetéseken keresztül beszéljük meg a hétköznapok érdekes szakmai kihívásait.

  A tudományos témák érintésén kívül hagyomány szerint nagy szerepet kapnak a beszélgetések, a gasztronómia élvezetének is hódolunk majd és Székesfehérvár kulturális életébe is bepillanthatunk. Reményeink szerint minél többen találkozunk, nemcsak a Dunántúl területéről.

  Kollegiális üdvözlettel:

   
  Mezei Piroska, dr. József Ildikó, dr. Benn Orsolya

  (Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház)

   

   

  Rendezvény kezdete: 2022.10.07.
  Rendezvény vége: 2022.10.08.
  Helyszín: 8000 Székesfehérvár, Hotel Magyar Király
  A rendezvény Web oldala: https://www.nexusconference.hu/pech2022/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Gyermektüdőgyógyász Szekciójának 57. Kongresszusa

  Kedves Kollégák!

  Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy 2022. október 20-22. között kerül megrendezésre Székesfehérváron a Hotel Magyar Királyban a Magyar Gyermekorvos  Társaság és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Gyermektüdőgyógyász Szekció közös konferenciája, az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően.

   

  Az on-line regisztráció, valamint a konferenciára vonatkozó általános információk, az MTT honlapján: http://www.tudogyogyasz.hu/gyerekpulmo2022 már elérhetőek.


  A konferencia első körlevele ide kattintva érhető el

  Az online regisztráció és absztrakt beküldési elérhető ide kattintva

   

  Absztrakt beküldési határidő: 2022. szeptember 1.

  Rendezvény kezdete: 2022.10.20.
  Rendezvény vége: 2022.10.22.
  Helyszín: Székesfehérvár, Hotel Magyar Király
  A rendezvény Web oldala: http://www.tudogyogyasz.hu/gyerekpulmo2022

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)31st European Childhood Obesity Group (ECOG 2022) congress

  Dear Colleague,

   

  It is our pleasure to invite you to Vichy on the occasion of the 31st European Childhood Obesity Group (ECOG 2022) congress. ECOG 2022 will take place from the 2nd to the 4th of November in Vichy, a city bursting with a wide choice of world class attractions, legendary music and culture and worldwide renowned thermal baths. This year’s congress aims to bring together childhood obesity experts and young scientists from across Europe.

   

  The scientific programme will approach the multidisciplinary nature of childhood obesity prevention and treatment, giving the floor to some of the finest experts in policies and management strategies, dietary interventions, appetite and eating behaviours, pharmacological strategies as well and family programs and general physiology and metabolism. In addition, international associations such as the World Health Organization and the European Association for the Study of Obesity will animate and lead specific sessions.

   

  ECOG 2022 will be an excellent opportunity to meet, discuss and share information and experiences with like-minded colleagues. It will be the perfect occasion for practitioners to share the experiences and enrich their career and for early career students and scientists to take their first step in the field, guided by international experts and mentors.

   

  In the following months, we will provide you with more information about: ECOG board and ECOG 2022 scientific and organising committees, scientific and social programmes, congress venue and accommodations, registration forms and fees.

   

  Download the full invitation with agenda

   

  Secure your seat and submit your abstract now !

   

  Rendezvény kezdete: 2022.11.02.
  Rendezvény vége: 2022.11.04.
  Helyszín: France, Vichy,
  A rendezvény Web oldala: https://www.ecog-obesity.eu/congress/

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)26th World Congress on Pediatrics, Neonatology & Primary Care

  We are delighted to announce the next event 26th World Congress on Pediatrics, Neonatology & Primary Care which is going to be held on November 21-22, 2022 in London, UK.

  For more information: https://neonatalcare.pediatricsconferences.com/
  PNC 2022 focuses on the present advancements and novel advances in every aspect of Pediatrics. It offers a stage to the sprouting analysts, researchers, scientists, professors, students over the globe to meet exchange and see new Pediatric scientific advancements and be discovered. This year’s annual congress highlights the Theme: “Exploring the Current Advancement and Challenges in Pediatric Healthcare.

  Abstracts are welcome in all areas related to Pediatrics & Neonatology.


  Highlights

  • Covid 19 In Children
  • General Pediatrics
  • Neonatology & Perinatology
  • Child and Adolescent Behavioral Health
  • Maternal and Child Care
  • Premature Babies and Birth
  • Neonatal & Pediatric Infection Disorders
  • Neonatal & Pediatric Hematology
  • Neonatal & Pediatric Neurology
  • Neonatal & Pediatric Nephrology
  • Neonatal and Pediatric Cardiology
  • Neonatal & Pediatric Pharmacology
  • Pediatric Cancer and Oncology
  • Pediatric Trauma & Depression
  • Pediatric Nursing
  • Neonatal Intensive Care and Nursing
  • Pediatric Surgery
  • Pediatric Dentistry
  • Pediatric Nutrition
  • Psychiatry & Neurodevelopmental Pediatrics
  • Pediatric, Neonatal Nutrition and Baby food
  • Humanoid Robots for Pediatric Care
  • Congenital malformations & Birth Complications
  • Coping with Loss-Miscarriage Signs and Symptoms
  • Preserving Baby Stem Cell
  • Training Health Care Professionals
  Who Attends:
  • Pediatric Physicians
  • Neonatologists
  • Business Entrepreneurs
  • Hospital Administrators
  • Manufacturing Medical Devices Companies
  • Medical College Students
  • Training Institutes
  • Neonatal specialists
  • Pediatric / Neonatal Faculty
  • Pediatric/Neonatal Researchers
  • Pediatric Scientists
  • Clinical Nurse Specialists
  • Perinatologists
  • Perinatal Nurses/Nurse Practitioners
  • Physician Assistants
  • Neonatal nutritionists
  • Young researchers
  • Pediatric Associations and Societies
  • Surgeons

  Rendezvény kezdete: 2022.11.21.
  Rendezvény vége: 2022.11.22.
  Szakterület(ek): Gyermekgyógyászat
  Tudományos információ: Spandana Roy
  Munkahely neve: Conference Series LLC LTD
  Címe: United Kingdom, London, London
  Tel: 08000148923
  E-mail: Pediatrics-neonatalcare@worldcongressforum.com
  Szervező: Spandana Roy
  Munkahely neve: Conference Series LLC LTD
  Címe: United Kingdom, London, 35 Ruddlesway,
  Tel: 08000148923
  E-mail: Pediatrics-neonatalcare@worldcongressforum.com
  Helyszín: United Kingdom, London, London, Conference Series LLC LTD
  A rendezvény Web oldala: https://neonatalcare.pediatricsconferences.com/

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

MGYT tagdíj összege 2022-től:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 3.000.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 10.000.- Ft/év
Bankkártyák
simplepay
11743002-20087922
Tovább
 • Nestle
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31