Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Iparági partnereink
névsorrendben
Jelenlegi illetve korábbi munkáink során az alábbi iparági partnerekkel állunk/álltunk kapcsolatban:


 • 77 Elektronika Kft.

  77 Elektronika Kft. logójaA 77 Elektronika Kft. 1986-ban alakult Budapesten. Hamarosan az egyik legdinamikusabban fejlődő magánvállalkozássá nőtt. Növekedésének, fejlődésének záloga a vevőközpontú, fejlesztésen, innováción alapuló filozófiája.
  A cég termékválasztékát vércukormérő rendszerek, vizeletvizsgáló berendezések alkotják, melyeket mind a hazai piacon, mind világszerte értékesít.

  www.e77.hu • Abbott Laboratories

  Abbott Laboratories logójaAz Abbott Laboratories immáron több mint egy évszázada azon munkálkodik, hogy világszerte fejlett egészségügyi ellátást biztosítson a betegek számára. 1888-ban történt megalapítása óta az Abbott az egészségügy több területén működő, multinaciónális vállalattá fejlődött, amely innovatív termékeket fejleszt, állít elő és hoz forgalomba. A vállalat által kínált termékek és szolgáltatások az egészségügyi ellátás több szegmensére - a megelőzésre, a diagnosztikára és a terápiára - is kiterjednek. Az Abbott Laboratories több mint 60.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a vállalat termékei - gyógyszerek, tápszerek, orvostechnikai eszközök, diganosztikumok - a világ több mint 130 országában kerülnek forgalomba.

  www.abbott.com • Agfa Hungária Kft.

  Agfa Hungária Kft. logójaMagyarországon 1991-ben alakult meg az AGFA Hungária Kft., mint az AGFA Gevaert N.V. leányvállalata.
  Kínálatunk kiterjed komplex képdigitalizáló rendszerekre (PACS Solutions), digitális képfeldolgozó, leletező és tároló rendszerekre és tartozékaikra, foszforlemezes kiolvasókra és tartozékaira, valamint száraztechnológiás levilágító berendezésekre. Természetesen termékeink széles kínálatát biztosítjuk a hagyományos röntgen területén is.
  Cégünk büszke arra, hogy Magyarországon élen jár a radiológia digitalizálásában, hiszen tudja, hogy csakis egy teljes digitális környezet képes a holnap elvárásainak eleget tenni.
  2006. január 1-től az AGFA HealthCare divíziója kapta meg a lehetőséget, hogy az AGFA közép-kelet európai HealthCare régióját irányítsa, mely régió 12 országot tömörít magába.

  www.agfa.com/hungary • AstraZeneca Kft.

  AstraZeneca Kft. logójaAz AstraZeneca a világ egyik vezető gyógyszergyártója. Kiterjedt kutatóbázisra, 100 évre visszanyúló gyártási és kereskedelmi tapasztalatokra támaszkodva innovatív, hatékony gyógyszereket fejlesztünk és gyártunk, amelyek valódi javulást hoznak a betegek számára. Eltökélt célunk, hogy valamennyi terápiás területünkön az elsők legyünk, és új ötletekkel értéket teremtsünk a betegeknek, a részvényeseinknek, az alkalmazottainknak és azon közösségnek, amelyben dolgozunk.

  www.astrazeneca.hu • Bayer Hungária Kft.

  Bayer Hungária Kft. logójaA Bayer egy több mint 140 éves múlttal rendelkező, a világ több mint 150 országában jelen lévő vegyipari konszern.
  "Tudomány Egy Jobb Életért" mottójuk összegzi a vállalatcsoport stratégiáját és értékeit. A Bayer az innovációra és a növekedésre összpontosít mind az egészség, a táplálkozás mind a csúcstechnológiájú ipari alapanyagok gyártása terén.
  A vállalat küldetése kifejezi a Bayer, mint innovatív vállalat szándékát jövőnk alakításának segítésére és elkötelezettségét az emberiség javát szolgáló innovációk kutatására. Különös figyelmet fordít ezért a Bayer új molekulák kifejlesztésére, az egészség védelmére, és olyan új területek fejlesztésére, mint a biotechnológia vagy a nanotechnológia.

  www.bayerhungaria.hu • Berlin-Chemie

  Berlin-Chemie logójaA Berlin-Chemie gyógyszerkészítményeket fejleszt, gyárt és értékesít.
  A Berlin-Chemie AG a firenzei (Olaszország) székhelyű nemzetközi Menarini Csoport tagja. A Menarini Olaszország legnagyobb gyógyszergyártója, forgalma 2004-ben mintegy 1,8 milliárd euro volt. A világ közel 100 országában összesen 10000 főt foglalkoztat - ezek közül 736-an kutatók.
  A Berlin-Chemie hatékony értékesítési csapatának és új, innovatív termékeinek köszönheti az átlagon felüli növekedését, mely mind Németországban, mind pedig külföldön biztos alapot jelent a cég számára.
  Ennek érdekében Berlinben nagy arányú beruházások történtek a kutatás a gyártás, valamint a többi szolgáltató ágazat területén.

  www.berlin-chemie.hu • Biotest Hungaria Kft.

  Biotest Hungaria Kft. logójaA Biotest AG (Németország, www.biotest.de) gyógyszer,
  diagnosztikum és műszergyártó cégcsoport 100%-os leányvállalata vagyunk. Magyarországon 1988-ban mint kereskedelmi képviselet kezdtük meg működésünket, majd 1994-óta Kft-ként tevékenykedünk.
  Egyéb külföldi (angol, holland, német, osztrák, spanyol és svéd) cégek képviseletét is ellátjuk.
  Valamennyi általunk forgalmazott terméket közvetlenül is eljuttatjuk megrendelőinkhez.

  www.biotest.hu • Boehringer Ingelheim Pharma

  Boehringer Ingelheim Pharma logójaA Boehringer Ingelheim egyike a világ 20 legnagyobb gyógyszeripari vállalatainak; székhelye a németországi Ingelheim am Rhein városban található. A világ 47 országában 137 képviselettel rendelkezik, csaknem 38.400 alkalmazottat foglalkoztat. Az 1885-ben alapított családi vállalkozás elkötelezett az innovatív, jelentős terápiás értékű humán- és állatgyógyászati termékek kutatása, fejlesztése, gyártása és értékesítése iránt.
  2006-ban a Boehringer Ingelheim nettó értékesítésének összege elérte a 10,6 milliárd eurót, aminek csaknem egy ötödét fordította a vényköteles készítmények üzletágában kutatásra és fejlesztésre.

  www.boehringer.com


 • Bristol Myers-Squibb Kft.

  Bristol Myers-Squibb Kft. logójaAz ötödik legnagyobb amerikai gyógyszergyár, a Bristol-Myers Squibb Magyarországon 1993 ősze óta képviselteti magát. 1996-ban a magyar Pharmavit Rt.-ben 99 százalékos tulajdont szerzett. Az anyavállalat originális termékeit, vagyis a rák-, szív- és HIV-gyógyszerek, valamint antibiotikumok forgalmazását a Pharmavit Rt. - átalakulás folytán 2001-től Pharmavit Kft. - végezte.
  A Bristol-Myers Squibb 2002-ben értékesítette a Pharmavit versegyházi gyárát, amely a Sanofi-Syntelabo tulajdonába került. A Pharmavit Kft. ezután Bristol-Myers Squibb Kft. néven folytatta tevékenységét.

  www.bms.hu • Comesa Budapest Kft.

  Comesa Budapest Kft. logójaA COMESA Budapest Kft. 2000. január 1-től a ZIMMER Inc. kizárólagos képviselője Magyarországon. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csupán egy "hagyományos" disztribútor szerepét töltsük be a magyar piacon, hanem a ZIMMER filozófiáját követve, a kiváló minőségű termékek mellé szakmai segítségnyújtást, szoros feedback programot és számtalan szakmai együttműködési lehetőséget biztosítsunk a magyar ortopédia művelőinek.

  www.comesa.hu • Egis Gyógyszergyár Nyrt.

  Egis Gyógyszergyár Nyrt. logójaAz EGIS Gyógyszergyár Nyrt. a közép-európai térség egyik vezető gyógyszergyártó vállalata. Legfontosabb tevékenységeink a gyógyszer- és hatóanyaggyártás, gyógyszerkutatás és -fejlesztés, késztermék - és hatóanyag-kereskedelem.

  www.egis.hu • Fourmed Kft.

  Fourmed Kft. logójaSzéles körű szakorvosi ellátás lehetőségét teremtettük meg a GYÓGYHÁZ intézményének megalakításával.
  Szakrendeléseinken nagy gyakorlattal rendelkező, ismert szakorvosok és korszerű műszerek segítségét tudjuk biztosítani.

  www.fourmed.hu • Ge Healthcare Technologies

  Ge Healthcare Technologies logója2006. augusztus 1-től a General Electric Healthcare ultrahang diagnosztikai készülék forgalmazását és szervizét Magyarországon a GE Hungary Zrt. Ultrahang részlege végzi.

  A GE Healthcare elkötelezett, hogy segítse Önt legkorszerűbb technológiai megoldások alkalmazásában az orvosi képmegjelenítő eszközök és információs rendszerek területén, a beteg monitorozó rendszerekben, a gyógyszerek fejlesztésénél és gyártásánál és ezáltal lehetővé teszi az egész világon az egészségügyben dolgozó szakemberek számára, hogy új utakat fedezzenek fel a betegségek előrejelzésében, diagnosztizálásában és kezelésében. Az ultrahang diagnosztika területén minden szakterület számára korszerű megoldásokat kínálunk készülékeink rendkívül széles választékával. Kompakt ultrahang készülékeinkkel teljesen új utat nyitunk az ultrahangos készülék világában.

  www.gehealthcare.com • GlaxoSmithKline Kft.

  GlaxoSmithKline Kft. logójaA GlaxoSmithKline elődvállalatai az elsők között jöttek Magyarországra a 90-es évek végén. Az alkalmazotti létszám, beleértve a gödöllői üzemet is, 358 fő. A cég tevékenysége három fő területre osztható.
  1. GlaxoSmithKline Pharma
  Vényköteles gyógyszerek és oltóanyagok magyarországi forgalmazása és ehhez szükséges szakmai információ biztosítása.
  2. GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
  4 milliárd forintos éves forgalmával a vény nélkül kapható gyógyszerek és egészségápolási termékek egyik meghatározó vállalata.
  3. GlaxoSmithKline Biologicals
  A nagy hagyományokra visszatekintő gödöllői volt Human vakcinagyártó üzem megvásárlásával a GlaxoSmithKline az eddigi legnagyobb lépést tette meg magyarországi befektetései sorában.

  www.gsk.hu • jacsomedia

  jacsomedia logójaA jacsomediával az elmúlt évek során néhány területen sikeres munka-együttműködést alakított ki az IntelliMed, így fontos és elismert partnerünkké váltak.

  www.jacsomedia.hu • Janssen-Cilag Kft.

  Janssen-Cilag Kft. logójaA Janssen-Cilag gyógyszeripari vállalat az iparág vezető szereplőinek egyike Magyarországon. A 2007-ben napvilágot látott nemzetközi rangsorolás szerint a világ legnagyobb egészségügyi vállalata a Johnson & Johnson, mely anyavállalat részeként Magyarországon a Janssen-Cilag önálló jogi személyként tevékenykedik. A Janssen-Cilag hazánkban gyógyszerforgalmazással és klinikai kutatással egyaránt foglalkozik. A dermatológiai, hematológiai, gasztroenterológiai, neurológiai, onkológiai, pszichiátriai terápiás területeken biztosítja betegek ezrei számára a gyógyulás és a jobb életminőség esélyét.

  www.janssen-cilag.com • Lilly Hungária Kft.

  Lilly Hungária Kft. logójaAz Eli Lilly and Company a világ egyik vezető kutatás-orientált gyógyszergyára. A vállalatot Eli Lilly alapította 1876-ban az Egyesült Államok Indiana államának fővárosában, Indianapolisban.
  A vállalat, mely alapítása óta törekszik a tudományos innovációra, a kutatás-fejlesztés terén kifejtett tevékenységének és munkatársai szaktudásának eredményeként jelentős mértékben járul hozzá az orvostudomány fejlődéséhez.
  A Lilly küldetése, hogy a betegek egészségügyi szükségleteinek megfelelő segítséget nyújtson új, innovatív gyógyszerek felfedezésével, és így hozzásegítse őket egy hosszabb, jobb minőségű élethez. Célja, hogy gyógyszereken alapuló, magas színvonalú, optimális klinikai eredményeket biztosító, gazdaságos megoldásokat nyújtson az egészségügyi ellátás számára világszerte, melyet a gyógyszeripari innováció, a legmodernebb gyógyszeripari technológiák, a betegségmegelőzés és kezelés, valamint a fejlett információs technológia egyesítésével ér el.

  www.lilly.hu • Magyar Turizmus Zrt.

  Magyar Turizmus Rt. logójaA Magyar Turizmus Zrt. egyszemélyes tulajdonosa a Miniszterelnöki Hivatal.
  Az Országos Idegenforgalmi Hivatal jogutódjaként 1994. március 1-jén alakult társaságot azért hozták létre, hogy ellássa Magyarország nemzeti turisztikai marketing feladatait, melynek elsődleges célpiaca a külföldi és belföldi utazni vágyó nagyközönség.
  Az Rt. marketing tevékenységének terméke Magyarország, mint turisztikai desztináció.
  A Magyar Turizmus Zrt. legfontosabb feladatainak egyike a turisztikai piac információinak összegyűjtése, feldolgozása és eljuttatása a nagyközönség, a szakma és a döntéshozók felé.
  A társaság kiemelt feladatának tekinti továbbá a hazai turisztikai kínálat piacra vitelének segítését, a termékek és szolgáltatások fejlesztésének szakmai támogatását, valamint közreműködést a turisztikai befektetési lehetőségek feltárásában – így segítve a kereslet és a kínálat egymásra találását, illetve a turisztikai bevételek növelését.

  www.hungarytourism.hu • Medtronic Hungária Kft.

  Medtronic Hungária Kft. logójaA Medtronic világelső az orvos-technológia területén, és életre szóló megoldást biztosít a krónikus betegséggel élők számára. Az általunk kínált termékek, terápiák és szolgáltatások megkönnyítik vagy meghosszabbítják több millió ember életét. Évente 2,5 millió páciensünk megelégedettségére szolgál a Medtronic technológia, amely a szívbetegség, az idegrendszeri problémák, az érbetegségek, a cukorbetegség és más hasonló állapotok kezelésében is sikerrel alkalmazható.

  www.medtronic.hu/HU • MSD Magyarország Kft.

  MSD Magyarország Kft. logójaA Merck csoport egy világméretű gyógyszer-, illetve vegyszer gyártó és forgalmazó vállalat, amely saját laborfelszerelés üzletággal is rendelkezik. Több, mint 300 éves múltjával a világ legöregebb, még működő gyógyszer- és vegyipari vállalata.
  Több mint 15,000 termék - farmakológiai hatóanyagok és gyógyszerek, vegyszerek és laboratóriumi termékek - fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Célunk, hogy ezek a termékek megfelelő módon szolgálják a társadalom érdekeit. A Merck garantálja, hogy ezek a termékek egész érvényességi idejük alatt biztonságosan alkalmazhatók mind az emberi felhasználó, mind a környezet szempontjából. Ez az üzletpolitika a Merck-csoport alapvető jellemzője.
  A csoport egy világméretű hálózat, melynek központjában a németországi Merck KGaA (Kommanditgesellshaft auf Aktien) áll. Részvényeinek 74%-a még mindig a Merck család tulajdonában van, míg 26%-t különböző befektetők birtokolnak. A vállalat 1995-ben jelent meg a tőzsdén. A Merck család, mint többségi tulajdonos célja, hogy fenntartsa és növelje a vállalat értékét a jövő generációi számára.

  www.merck.hu/uj


 • Novartis

  Novartis logójaA Novartis a világ egyik vezető gyógyszervállalata az egészség megőrzését és helyreállítását célzó gyógyszerek kutatás-fejlesztésében.
  A Novartis 1996-ban jött létre a két svájci gyógyszervállalat, a Ciba-Geigy és a Sandoz egyesülésével.
  A Novartis üzleti tevékenysége a vényköteles és a vény nélkül kapható gyógyszerek, a generikumok, a látás védelmét és javítását szolgáló termékek és az állategészségügyi gyógyszerek piacára terjed ki.
  A vállalat neve a latin “novae artes” kifejezésből ered, amely új készségeket jelent. A Novartis név tükrözi a vállalat elkötelezettségét a kutatás-fejlesztés területén, azaz azt, hogy új és innovatív gyógyszerekkel lássa el a rászorulókat.
  Magyarországon 1997-ben alakult meg a Novartis Hungária Kft. a Ciba-Geigy Kft. és a Sandoz Pharma egyesülésével.

  www.novartis.hu


 • Novo Nordisk Hungária Kft.

  Novo Nordisk Hungária Kft. logója
  A Novo Nordisk Hungária Kft. Magyarország piacvezető inzulinforgalmazó vállalata, emellett egyedül rendelkezik az inzulinbeadáshoz szükséges eszközök teljes skálájával. Az anyacég folyamatos kutatómunkájának köszönhetően a cég tevékenységében első helyen szerepel a cukorbetegség kezelését segítő gyógyszerek és segédeszközök kifejlesztése és korszerűsítése.
  Magyarországon e betegség több, mint félmillió embert és azok családtagjait érinti, ebből 120-130 ezer ember használ inzulint. A WHO adatai szerint 2014-re a cukorbetegek száma megduplázódik, azaz Magyarországon minden 10. ember közvetlenül érintve lesz a betegség kezelésében.
  1923-as megalapítása óta a Novo Nordisk tevékenységének középpontjában a diabétesz és az inzulinkezelés áll. Több mint 75 éve a Novo Nordisk a diabétesz gondozás meghatározó képviselője; az esetek egyre növekvő arányára reagálva bővítette kutatási, fejlesztési és a betegség kezelési programjaira fordítható anyagi eszközeit.
  Magyarországi stratégiájának középpontjában a hatékonyság áll, mely nem csak a cég tevékenységére, hanem jóval inkább a betegek évente növekvő gyógyszerkiadásainak racionális felhasználására utal.

  www.novonordisk.hu


 • Organon Hungary Kereskedelmi Kft.

  Organon Hungary Kereskedelmi Kft. logójaAz Organon Gyógyszergyár olyan innovatív vényköteles gyógyszereket alkot meg, gyárt és forgalmaz, amelyek pozitív hatással vannak az emberek egészségére és az emberi élet minőségére egyaránt. Cégünk vezető szerepet tölt be azokon a terápiás területeken, amelyekre a tevékenységét koncentrálja: ezek a nőgyógyászat, a pszichiátria, a fogamzóképesség befolyásolása valamint az anesztézia bizonyos területei. Az Organon az említett területeken, továbbá az immunológia és az onkológia bizonyos területein kiterjedt és nagyarányú kutató - fejlesztő tevékenységet végez. Cégünk termékei a világ több, mint 100 országában érhetők el.

  www.organon.hu • Pfizer Hungary

  Pfizer Hungary logójaAmerikai gyógyszeripari vállalat. 1849-ben kis vegyipari gyárként kezdte meg működését. A századfordulóig fő terméke a citromsav, mely gyártása alapozta meg későbbi fejlődését. A II. Világháború éveiben a penicillin tömeggyártására kifejlesztett technológia tette lehetővé hatalmas konszernné válását. 2000-ben a Warner-Lambert sikeres felvásárlását követően a Pfizer Inc.-et a világ 10 legnagyobb vállalata közé sorolják. Napjainkban tevékenysége gerincét innovatív, ember és állatgyógyászatban alkalmazott, nagyrészt vényköteles készítmények gyártása alkotja. Magyarországi leányvállalata 1991 májusa óta, Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Vállalat néven működik


 • Planiméter Kft.

  Planiméter Kft.logójaA Planiméter és az IntelliMed együttműködése Web alapú adatgyűjtő rendszerek és kapcsolódó biostatisztikai elemzések területén:
  A klinikai vizsgálatok, post-marketing felmérések egyre gyorsuló ütemben kerülnek át az internetre: a papíralapú kutatásokat on-line adatgyűjtő rendszerek váltják fel.
  Ezt felismerve fogott össze a magyar piac két meghatározó szereplője, az IntelliMed Kft. (egészségügyi irányultságú webes rendszerek, on-line adatgyűjtő rendszerek), illetve a Planiméter Kft. (biostatisztikai szolgáltatások), hogy egy olyan szolgáltatáscsomagot dolgozzon ki a gyógyszeripar részére, amely egyesíti a korszerű webes technológiák alkalmazásából fakadó előnyöket a klasszikus biostatisztikai lehetőségekkel.
  A szolgáltatás használatával jelenlegi és jövőbeni partnereink a ma Magyarországon elérhető legprofesszionálisabb szolgáltatást kaphatják, amennyiben Internet alapú adatgyűjtő rendszereket és ezekre alapuló biostatisztikai számításokat, elemzéseket kívánnak egészségügyi területen, orvosi vonalon megvalósítani.
  További részletek a szolgáltatásról a kapcsolódó dokumentumban olvashatóak.

  www.planimeter.hu

 • Pliva Hungária Kft.

  Pliva Hungária Kft. logójaA gyógyszerészet területén a több mint 80 éves gyakorlat és a régmúltban gyökeredző kutatói hagyomány következményeként a PLIVA jelenleg az egyik világméretű szereplője a speciális gyógyszergyártásnak.
  A PLIVA több mint 30 országban rendelkezik képviselettel és régiójában, Közép- és Kelet Európában (CEE) vezető vállalat. A vállalat jövőképe az, hogy jobb életminőséget biztosító új termékek gyártására kötelezze el magát. A 380-nál is több szabadalom birtokában a PLIVA széles körben elismert, amelyet a magas arányú K+F-nek- és legfőképpen egyedülálló felfedezésének, az új generációs azithromycin antibiotikumnak köszönhet. 1996-tól, amióta a vállalat részvényeit a Londoni Értéktőzsdén jegyzik, a PLIVA üzleti kapcsolatrendszere teljesen nemzetközivé vált. Bevételeinek nagyobb része jelenleg a nyugati piacokról származik.

  www.pliva.hu


 • Richter Gedeon Rt.

  Richter Gedeon Rt. logójaA Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyilvánosan Működő Rt. magyar irányítású kelet–közép–európai regionális multinacionális gyógyszercég. Az anyavállalat mellett négy országban működő termelő leányvállalataival a régió gyógyszergyártóinak meghatározó képviselője. Termékeit saját piachálózatán keresztül a világ mintegy száz országának lakosaihoz juttatja el.
  A Richter Gedeon ötvözi az évszázados magyar gyógyszergyártási tradíciót a modern technológiai csúcsminőséggel. Célja, hogy korszerű és elérhető árú készítményekkel álljon a lakosság gyógyításának szolgálatában, és tevékenységével hozzájáruljon a magyar gazdaság fejlődéséhez, az ország versenyképességének javításához.

  www.richter.hu/HU


 • sanofi-aventis Magyarország Zrt.

  sanofi-aventis Magyarország Zrt. logójaA 2005-ös évben a Sanofi-Synthélabo és az Aventis egyesülése révén, a sanofi-aventis vállalatcsoport megalakulásával létrejött a világ harmadik, Európa és Magyarország első számú gyógyszeripari vállalata.
  A sanofi-aventis csoporthoz Magyarországon két vállalat tartozik: a gyógyszermarketinggel és értékesítéssel foglalkozó sanofi-aventis Zrt., valamint a kutatás-fejlesztéssel, vegyipari és gyógyszergyártással, továbbá eladással foglalkozó, nagy múltú Chinoin Zrt. A sanofi-aventis Magyarországon egy rendkívül innovatív, K+F indíttatású vállalat és egy teljes vertikummal rendelkező, OTC és generikus készítményeket is előállító gyógyszeripari cég páratlan kombinációját testesíti meg.

  www.sanofi-aventis.hu


 • Schering-Plough

  Schering-Plough logójaA Schering-Plough kutatásorientált gyógyszergyár, amely készítményeivel világszerte számos terápiás területen vezető pozíciót foglal el. Kiemelt figyelmet fordít a vírusos májgyulladás kezelésére, célja, hogy a hazai lakosság egészségi állapota folyamatosan javuljon, valamint a betegségben szenvedők az elérhető legjobb terápiában részesüljenek.

  www.sgp.com


 • Servier Hungária Kft.

  Servier Hungária Kft. logójaA Servier vezető francia független gyógyszeripari vállalat, amely a világ 140 országában van jelen, és a jövőre irányuló kutatási tevékenységet folytat. A cég világszerte 20 000 alkalmazottat foglalkoztat, melyből 3000 a kutatás-fejlesztésben vesz részt.

  www.servier.com


 • Siemens Rt., Orvostechnika

  Siemens Rt. Orvostechnika logójaAz orvostechnika a Siemens egyik sikerágazata. Ügyfeleink, partnereink visszajelzései alapján hisszük, hogy sokban hozzájárulunk a magyar egészségügy színvonalának fejlesztéséhez.
  Célunk, hogy összhangba hozzuk a felhasználó orvosok igényeit a legújabb technikai lehetőségekkel. Szándékunk, olyan szolgáltatások és komplex megoldások nyújtása, amelyek kivívják partnereink megelégedését.

  www.siemens.hu


 • Solvay Pharma Kft.

  Solvay Pharma Kft. logójaA Solvay konszernhez tartozó Solvay Pharmaceuticals gyógyszeripari vállalat már a magyar piacon is több mint 12 éves múltra tekinthet vissza szervezett formában.
  1992 -ben nyitotta meg hivatalos képviseletét Budapesten Kali-Chemie Információs és Szerviziroda néven. Ekkor 17 gyógyszerkészítménnyel volt jelen Magyarországon.
  1994. július 1 -jén alakult át az információs és szerviziroda korlátolt felelősségű társasággá, és azóta Solvay Pharma Kereskedelmi Kft. néven, külföldi tulajdonú társaságként folytatja tevékenységét.
  Az évek folyamán termékskálája is folyamatosan változott, az eredeti 17 gyógyszerből 12 – közülük több is bizonyos betegségek egyedüli gyógyszereként – van jelenleg is forgalomban a magyar gyógyszerpiacon. Ezek mellett újabb termékek is megjelentek, így mára a Solvay Pharma Kft. 20 gyógyszerkészítményét kínálja a betegek gyógykezeléséhez, életminőségének javításához Magyarországon.

  www.solvaypharma.hu • SpringMed Kiadó

  SpringMed Kiadó logójaA SpringMed Kiadó hat éve kezdte meg tevékenységét azzal a céllal, hogy minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványokat hozzon létre – felismerve azt az igényt, hogy a betegek és hozzátartozóik szeretnének többet tudni a betegségükről, egészségügyi problémáikról, tehát saját sorsukat igyekeznek „jobban kézben tartani”.
  A Springmed és az IntelliMed együttműködésével kialakított SpringMed betegtájékoztató modul létrehozásával ezt a célt szeretnénk közösen, szélesebb körben megvalósítani.
  A kiadó több mint tíz indikációban több mint száz egészségügyi ismeretterjesztő könyvet és rövid betegtájékoztatót hozott létre a szakmai társaságok aktív közreműködésével.

  www.springmed.hu


 • Teva Magyarország Zrt.

  Teva Magyarország Zrt. logójaA TEVA vállalatcsoport magyarországi termelését adó vállalatok története több évtizedes múltra tekint vissza, hiszen debreceni telephelyünk BIOGAL Rt, gödöllői telephelyünk pedig HUMAN Rt. név alatt, több mint 50 éves szakmai és gyártási tapasztalattal járul hozzá ismertségünkhöz és elismertségünkhöz. Ez a tapasztalat bizonyítja, hogy az alapanyaggyártás és a gyógyszergyártás területén is nagy tisztelet övez minket hazai és nemzetköz piacokon egyaránt.

  www.teva.hu


 • UCB Magyarország Kft.

  UCB Magyarország Kft. logójaAz UCB egy vezető pozícióban lévő világméretű biotechnológiai-gyógyszerészeti vállalat, melynek központja Brüsszelben (Belgium) található. Missziójaként olyan súlyos betegség-területekre fókuszál, melyek szakorvosi kezelést igényelnek, s a szakorvosi ellátáson keresztül a betegek számára nyújt új, korszerű terápiás lehetőségeket. Az UCB egyedi arculatát a hagyományos gyógyszergyártói gyökerek és tapasztalatok, valamint a biotechnológia fejlődésére jellemző lendületesség, innováció és vállalkozó szellem vállalaton belüli együvé forrásának köszönheti.
  A vállalat, készítményeinek fejlesztésével nehezen kezelhető, súlyos betegségeket céloz meg a következő területeken belül: központi idegrendszeri rendellenességek (beleértve az epilepsziát), allergia/légúti betegségek, immunrendszeri és gyulladásos megbetegedések, valamint onkológia.

  www.ucb.hu


 • univadis Távoktatási Rendszer

  univadis logójaAz univadis elkötelezetten törekszik arra, hogy megbízható szakmai információt kínáljon vezető szolgáltatókkal együttműködésben. A fejlesztések megerősítik az univadis pozícióját a ma elérhető legmegbízhatóbb és legátfogóbb szakmai online információforrások között.

  www.univadis.hu


 • Wörwag Pharma

  Wörwag Pharma logójaA magyar képviselet anyacégét, a Wörwag Pharma GmbH-t 1965-ben alapította dr. Fritz Wörwag gyógyszerész Stuttgartban.
  1992-ben kitekintett Németország határain túlra és elsőként Magyarországon hívta életre a Wörwag Pharma képviseletet. 1992-től napjainkig a Wörwag Pharma GmbH & Co. az alábbi 36 országban épített ki képviseletet illetve törzskönyvezte termékeit.
  Cégünk Magyarországon a neuropathiák kutatása, diagnosztikája és terápiája terén tervez jelentős szerepvállalást. Olyan projekt kialakításán dolgozunk, amely lehetővé teszi a neuropathiák országos szintű szűrését, epidemiológiai felmérését újabb módszerek segítségével. A korábbi években megkezdett neuropathia témájú elméleti továbbképzéseket, a korszerű diagnosztikát célzó gyakorlati képzéssel egészítjük ki, mely lehetőséget ad a neuropathiák időben történő kórismézésére és ez által célzott kezelést biztosít. Legfőbb célunk, hogy fentiek megvalósításával csökkenthető legyen Magyarországon a diabeteses neuropathia következtében történő végtag-amputációk száma.

  www.worwagpharma.hu

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a magyar pszichiátria meghatározó egyénisége és Társaságunk alapító tagja, Dr. Ozsváth Károly professzor 2024....>> Magyar Pszichiátriai Társaság hírei

  [ 2024.07.18. ]

 • Applications for the upcoming European Board of Paediatrics - European Academy of Paediatrics Exam (EBP-EAP Exam) taking place on 19 November...>> Magyar Gyermekorvosok Társasága hírei

  [ 2024.07.18. ]

 • Kedves Kollégák, kedves Hallgatók, kedves immunológia iránt érdeklődők!Szeretettel meghívjuk Önöket a Magyar Immunológiai Társaság Vándorgyűlésére,...>> Magyar Immunológiai Társaság hírei

  [ 2024.07.17. ]

 • Az International Society of Hypertension következő kongresszusa 2024. szeptember 19-22 között lesz Cartagena-ban, Kolumbiában. Regisztráció:  >> Magyar Nephrologiai Társaság hírei

  [ 2024.07.17. ]

 • Pumpakezelésre jogosult centrumAlapfeltételAkkreditált diabetológiai szakellátóhely, mely kötelezettséget...>> Magyar Diabetes Társaság hírei

  [ 2024.07.12. ]