Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Teva Sandoz Novo

Kiemelt támogatóink

Bayer Hungária Kft.


A Bayer küldetése: "Science For A Better Life" Az MKT kiemelt támogatója

A Bayer nagy kutatói tradícióval rendelkező, innovációra épülő vállalat. Modern korunk főbb kihívásaira a tudomány segítségével keressük a választ.

Az újítások középpontba helyezése kulcsszerepet játszik abban, hogy vezetői lehessünk működési területeinknek. Ez a szemlélet segít bennünket abban is, hogy emberek millióinak javítsuk az életminőségét:

  • Betegségek megelőzése, enyhítése és gyógyítása, valamint diagnosztizálásuk javítása révén világszerte segítünk a betegeknek.
  • Jó minőségű élelmiszerek, takarmányok és rostok előállításához járulunk hozzá.
  • Jelentős eredményeket értünk el az energia és erőforrás-hatékonyság, a mobilitás vagy az otthoni életkörülmények javítása terén.

Munkánk során szem előtt tartjuk a fenntartható fejlődést, vállaljuk azt a társadalmi és etikai felelősséget, amely vállalati polgárként ránk hárul, és ragaszkodunk a Bayernél elfogadott értékekhez, ezek révén előnyös megoldásokat kínálunk a körülöttünk élő közösségeknek.

Tudomány a jobb életért: ezt ígérjük mindannyian a cégünk munkájában érdekelt feleknek.

A Bayer Pharmaceuticals üzletág

A demográfiai változások következtében világszerte nő a krónikus megbetegedések és az egyidejűleg több betegségben szenvedők száma, ami nagy terhet ró a betegekre, a szolgáltatókra és az egészségügyi rendszerekre egyaránt. Az emberek ugyanakkor aktívabb szerepet vállalnak saját egészségük menedzselésében – ehhez jelentős hajtóerőt hordoz a digitalizálódó világ.

Az Pharmaceuticals üzletág küldetése olyan innovatív termékek kutatása, fejlesztése, gyártása és forgalmazása, melyek az emberek egészségének és életének javítását szolgálják. Készítményeinkkel a növekvő és egyre inkább elöregedő népesség jelentette kihívásokra válaszolunk. Gyógyszereinknek jelentős hasznuk van a klinikai terápiában és többletértéket jelentenek – főként a szív- és érrendszer, az onkológia, a nőgyógyászat, a hematológia és a szemészet terén.

Az innovatív egészségügyi megoldások keresése során kihasználjuk a big data, a fejlett elemzési módszerek és más digitális eszközök nyújtotta lehetőségeket. Célunk, hogy hozzájáruljunk az orvostudomány fejlődéséhez, és megfeleljünk a betegek, az orvosok, az egészségügyi finanszírozók és a szabályozó hatóságok igényeinek.

Növeljük befektetéseinket a kutatás és fejlesztés terén, azokra a területekre összpontosítva, ahol a legnagyobb szükség van az innovációra, és ahol kutatóink tudásukat felhasználva a legtöbbet tehetik. Részben más gyógyszeripari vállalatokkal együttműködve klinikai fejlesztési programokkal kívánjuk bővíteni az alkalmazási területeket, gyógyszereinket pedig szeretnénk további betegcsoportok számára is hozzáférhetővé tenni.

A Bayer Hungária Kft. anyavállalatához hasonlóan elkötelezett a szakmai továbbképzések támogatásában, ezért vesz részt a Magyar Kardiológus Társaság (MKT) web-rendszerének tartalom-szolgáltatásában.

További szakmai információkért kérjük látogasson el a: www.baymedinfo.hu oldalra.

Bayer Hungária Kft.
Budapest, 1117
Dombóvári út. 26.
Tel: 06-1-487-4100
www.bayer.co.hu

PP-XAR-HU-0600-1 A dokumentum lezárásának dátuma: 2022.12.02.

+Kapcsolódó dokumentumok

Dokumentum címe
 
Típusa
 
Dátum
 
Méret

Dokumentumok regisztrált felhasználók számára
(nem tag, eü.szakember regisztrációs szinttől kezdődően megtekinthetőek)

Bayer Hungária Kft. által feltöltött dokumentum, mely esetlegesen vényköteles gyógyszer nevet is tartalmazhat.  
pdf
 2024.02.12. 0,075 Mb

HIRDETÉS